Kdo smo
Moja hrbtenica?

Simona Kolarič


Sem direktorica podjetja Inštitut gibanja in hkrati vodja vadbenih in plesnih programov.

Skrbim za svojo in vašo hrbtenico, da bo poravnana in da bo vaše življenje teklo na podlagi dobre telesne drže, vendar pa da boste do tega prišli na prijazen način za svoje telo, prijeten za občutke, pa naj bo to druženje v skupini ali delo od doma, prilagojeno vašemu delu in načinu življenja. Še najbolj pomembno pa se mi zdi najti oblike gibanja, ki so vam osebno všeč in vam prinašajo zadovoljstvo, da je končni rezultat vašega gibanja vedno pametno izkoriščen prosti čas.

V resnično veselje mi je delati s strankami, ki usvojeno tehnično znanje na vadbah, individualnih obravnavah in telovadnih minutkah v podjetjih in na srečanjih vejo in želijo prenesti v svoje vsakdanje funkcioniranje, prosti čas in dobro počutje, saj je povezava med zasebnim – poslovnim – popolnim odklopom dandanes neizbežno povezana in kot taka predstavlja izziv za nas, da nove produkte ustvarjamo z mislijo na vse vas.


Nataša Špilak Fartelj


Živimo v času, ko nam hiter tempo življenja narekuje hitro soočanje z zdravstvenimi težavami in seveda iskanjem hitrih in učinkovitih rešitev. Žal nam uradni zdravstveni pristopi (razen urgentnih primerov) tega ne zagotavljajo. Moja pot raziskovanja alternativih metod zdravljenja in prehranjevanja se je začela z boleznijo otroka. Rek, da ko je učenec pripravljen, pride pravi učitelj, se je potrdil. Najprej sem se srečala z ajurvedo, nato z makrobiotiko, pa homeopatijo, tradicionalno kitajsko medicino, pranaterapijo, ortomolekularno medicino, naturopatijo ter vse obogatila z mojimi temelji iz farmacije. Nastalal je projekt, Trgovina za zdravo življenje Sončnica, ki pa se še nadgrajuje in razvija. Znanje s številnih seminarjev in šolanj z mojimi sodelavkami vključujemo v delo z ljudmi, ki želijo hitre, enostavne in učinkovite rešitve za svoje dobro počutje in zdravje. Predvsem pa se usmerjamo ne samo v rešitve, temveč v vzroke. Samo takrat, ko poznamo vzrok za slabo počutje ali bolezen, lahko pričakujemo spremembo in ozdravitev.


TRGOVINA SONČNICA, OKUS ZDRAVJA je trgovina, prostor, kjer se prepletejo potreba po zdravju, znanje, darovi narave, izkušnje, ljubezen in želja pomagati sočloveku ter skupaj ustvarjajo čudovite zgodbe.

www.soncnica.si

Žiga Kovač


sem diplomirani fizioterapevt. Moje poslanstvo je, da rad delam z ljudmi kateri imajo težave z poškodbami in okvarami lokomotornega sistema. Moje znanje je uprto predvsem v smer ortopedske medicine, kjer med drugim uporabljam za zdravljenje in diagnostiko znano metodo po Cyriaxu.

www.fizio-ziga.si

Sandra Prelec


Sem lastnica kozmetičnega salona Cosmetic point. V ponudbi kozmetičnih storitev najdete zahtevnejšo pedikuro – specializirana storitev, pri kateri saniramo težave, ki se pojavijo na stopalih:

  • odstranjevanje trde, poroženele kože,
  • ragad (razpok) na petah,
  • saniranje vraščenih nohtov s pomočjo korekcijskih sponk,
  • saniranje glivičnih okužb nohtov,
  • nohtna protetika pri travmatičnih izgubah nohtov (rekonstrukcija nohtne plošče, s katero usmerjamo rast novega nohta)
  • kurjih očes, otiščancev ter drugih izrastkov.

Tako Vam lahko pomagam pri različnih problematikah na področju stopala. Redno negovana stopala so pogoj za naše zdravje in lahkotnejši korak. Ne odlašajte, v kolikor imate težave s stopali in nohti, saj je zdravljenje učinkovitejše, če se ga lotimo takoj.

Nohtne korekcijske sponke
Zahtevnejše pedikure
Klasična pedikura

Zunanji izvajalci

Vrednote, ki jim sledimo

ikona vrednota - redna vadba

Rednost
vadbe

Ikona vrednota - individualni pristop

Individualni pristop

Ikona vrednota - Prilagajanje vašemu načinu življenja

Prilagajanje vašemu načinu življenja

Ikona vrednota - Majhne enote, velik uspeh

Majhne enote, velik uspeh

moja-hrbtenica-vrednote-preventiva-pred-kurativo

Preventiva pred kurativo

parallax background

Skrbim za svojo in vašo hrbtenico, da bo poravnana

Stopite v kontakt z menoj

na skupinski vadbi.